Sprawdź:
Zobacz:
Strony: [1] 2 3 4   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek:

PRZEPISY KULINARNE

 (Przeczytany 39579 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« : 02-05-2012 22:05:28 »

Witam wszystkich smakoszy Uśmiech
Od dawna chodzila mi idea aby zapoczatkowac tutaj watek kulinarny.
Tak czesto borykamy sie z problemem : co tutaj dzisiaj ugotowac na obiad Uśmiech
Niech ta strona bedzie dla nas pomocna reka w takich chwilach i udostepni
nam roznego rodzaju recepty ktore najchetniej maja byc:
latwe w przyrzadzaniu, smaczne i dostepne w cenie Uśmiech
Wpisujcie chetnie swoje recepty Jupi! i pomysly na latwiejszy dzien Uśmiech
Powodzenia w gotowaniu i mam nadzieje ze czasami podejmiemy temat na SB
co i jak smakowalo Uśmiech
Pozdrawiam serdecznie
mikiwiki Uśmiech

« Ostatnia zmiana: 05-05-2012 16:05:44 wysłane przez mikiwiki » Zapisane
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #1 : 02-05-2012 22:05:08 »

Ziemniaki zapiekane w smietanie

Ziemniaki obrac i pokroic w plasterki posolic, popiepszyc, wymieszac (do wyboru i smaku) z:
 koperkiem, pora, czosnkiem czy cebula.
Wylozyc to na brytwanke i zalac slodka smietana (prawie calkiem wszystkie ziemniaki.)
Uwaga : musi byc forma troche wyzsza aby smietana nie wykipiala z formy w piekarniku.
Wsadzic do piekarnika na pol godziny w 200 stopniach.
Potem wylaczyc piekarnik i niech zostana ziemniaki jeszcze na 20 minut.
Az smietana wsiaknie w te ziemniaki.
PYCHOTA : wygodne tez dzien po przygrzac w mirofalowce lub ponownie w piekarniku.
Polecam wyprobowac Uśmiech
do tego schabowy i salatka ze swiezych warzyw na przyklad Uśmiech

Nie nadaja sie niestety mlode ziemniaki.

« Ostatnia zmiana: 15-09-2012 17:09:34 wysłane przez mikiwiki » Zapisane
NetManiak
Administrator
Forumowicz
*****

Pomocna dłoń: +36/-2
Online Online

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2001/08/14
Wiadomości: 11028


Ojciec Założyciel ;-)


« Odpowiedz #2 : 02-05-2012 23:05:49 »

juz mi slinka leci Uśmiech do tych Twoich ziemniaczkow mysle ze wysmienicie pasowalby losos, moj ulubiony przepis, ktory wykonalem juz wielokrotnie. Sprawdza sie bo nie dosc ze smaczny to jeszcze latwo przygotowac:
ŁOSOŚ PIECZONY W FOLII

Składniki:
1 płat (NIE dzwonka) łososia (ze skórą lub bez)
sól czosnkowa
przyprawa “Delikat do kurczaka” (lub inna ulubiona do ryb)
kilka plasterków cytryny

folia aluminiowa
pęseta (koniecznie!!!)

Wykonanie:
Łososia myjemy i zabieramy się do usuwania ości.
(Uwaga: to co teraz napiszę, na pierwszy rzut oka, będzie wyglądało na “pracę dla Kopciuszka”, ale zaręczam zajmuje chwilę, do 5 minut, a nie trzeba się potem obawiać, że utkwi nam w gardle ość:)
Zaopatrzeni w pęsetę wyciągamy po kolei wszystkie ości. (Są one dość grube i zazwyczaj tylko po jednej stronie, patrząc od kręgosłupa).

Tak przygotowany płat układamy na desce kroimy w pasy szerokości ok 4 cm. Każdy pas dodatkowo, głęboko nacinamy w połowie (prawie do końca lub aż do skóry).



Każdy nacięty kawałek “rozkładamy” jak książkę. Tworzy się nam ładny kształt “dzwonka z ryby”.
Obsypujemy go solą czosnkową i przyprawą Delikat (lub swoją ulubioną przyprawą do ryb). Układamy na kwadracie z folii aluminiowej (ok 30×30 cm). Na dzwonko kładziemy cienki plasterek cytryny. (Jeśli nie musimy obawiać się o poziom cholesterolu, można dodatkowo położyć odrobinę masła:)



Zawijamy w zgrabną paczuszkę.



Dobrze aby łosoś poleżał przyprawiony w lodówce 1-2 godziny, ale można go także upiec od razu (albo zamrozić na inny dzień).

Paczuszki z łososiem wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i pieczemy ok 20-25 minut.
Podajemy z warzywami ugotowanymi na parze, z surówką lub sałatką.

Smacznego:)

http://lepszysmak.wordpress.com/2010/05/29/losos-pieczony-w-folii/

Zapisane

Nie pozwól by inni zepsuli Twoją ulubioną listę
przebojów! Zagłosuj na nową TOP80 Dance Chart
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #3 : 03-05-2012 08:05:08 »

Jupi! jak milo przepisy zaczynaja sie pojawiac Uśmiech dzieki Net za tips.
Moje zapiekane ziemniaki w smietanie perfekt beda pasowaly z Twoim lososiem Uśmiech

« Ostatnia zmiana: 05-05-2012 07:05:04 wysłane przez mikiwiki » Zapisane
Nomada29
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +4/-0
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2011/01/01
Wiadomości: 136



« Odpowiedz #4 : 03-05-2012 09:05:08 »

To może i ja cos tu dodam...a że mamy teraz okres gorąca   Jupi! ...więc pomyślałem o chłodniku z botwinki...a oto prosty ale jakże smaczny przepis...Składniki
dla 2-4 osób
Botwina, pęczek
ogórek, 1 szt.
rzodkiewka, pęczek
szczypior, 1/2 pęczka
KOPER, 1/2 pęczka
czosnek, ząbek
kostka bulionowa, 1 szt.
kwaśna śmietana, 200 ml
maślanka, 150 ml
sok z cytryny, 1 łyżka
sól, pieprz, szczypta
jajka na twardo, 4 szt.

Opis przygotowania
czas przygotowania: do 45 min


1. botwinkę i buraczki dokładnie myjemy,
 liście kroimy a buraczki obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach
 zagotowujemy osoloną wodę, wrzucamy liście i buraczki, gotujemy jeszcze 4 min. i dodajemy ocet, następnie odstawiamy do wystygnięcia,
 ogórek obieramy i myjemy, kroimy w drobną kosteczkę,
 rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w kostkę lub pół plasterki,
 jogurt łączymy z kefirem, dodajemy wystudzoną botwinkę z barszczem, ogórki, rzodkiewkę oraz posiekany szczypior, koperek i pietruszkę,
 całość doprawiamy solą pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny,
 wstawiamy do lodówki na około 60 min do schłodzenia,
 dekorujemy plasterkami rzodkiewki i posiekanymi ziołami
..... no i cóż więcej...Smacznego życzę.. Uśmiech

 



* ch_odnik_z_botwiny01.JPG (30.68 KB, 320x240 - wyświetlony 891 razy.)
Zapisane

nomada Uśmiech
WaldiK1967
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +0/-0
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2011/01/23
Wiadomości: 10


« Odpowiedz #5 : 03-05-2012 21:05:24 »

Przepis Neta bardzo mnie zaintrygował i przypomniałem sobie o pstrągu w foli, bardzo podobny w wykonaniu, tylko nigdy nie pomyślałem o wybieraniu ości przed upieczeniem (raczej chyba kłopotliwe), ale smakuje przepysznie

Zapisane
Alien
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +32/-1
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2005/04/28
Wiadomości: 525



WWW
« Odpowiedz #6 : 04-05-2012 09:05:38 »

WaldiK1967 tak się składa, że ostatnio "zajadałem się" pstrągiem, ale z lubczykiem.
Jeśli zwykle dodawaliście do pstrąga pietruszki, to lubczyk muszę powiedzieć,powalił mnie na kolana.

"Umyte i osuszone filety z pstrąga posól, skrop sokiem z pomarańczy, polej oliwą z oliwek i odstaw na godzinę do lodówki. Wyjmij pstrąga z lodówki, ułóż filety w żaroodpornym naczyniu, polej pozostałym sokiem z pomarańczy i oliwą i na każdy filet połóż gałązkę lubczyku lub posyp suszonym lubczykiem. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 20-30 minut."
Źródło: http://www.gotujmy.pl/pstrag-pieczony-z-lubczykiem,przepisy,73329.html

Szczerze polecam! Pyszne i nawet dietetyczne Uśmiech

« Ostatnia zmiana: 04-05-2012 10:05:50 wysłane przez A_L_I_E_N » Zapisane
Mayonez
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +0/-1
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2008/02/02
Wiadomości: 1169


Czas mierzony w kilometrach ....


« Odpowiedz #7 : 04-05-2012 23:05:05 »

Ciekawy przepis przedstawię w pózniejszym terminie a teraz zapraszam na coś zimnego po dobrej kolacji ,
Oferta pochodzi z restauracji w Polsce



* Oferta kulinarna.JPG (84.2 KB, 667x500 - wyświetlony 963 razy.)
Zapisane

Wild West !
Jolka69
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +11/-0
Offline Offline

Płeć: Kobieta
Debiut: 2011/01/15
Wiadomości: 176


Italo Disco - Moja Pasja


« Odpowiedz #8 : 05-05-2012 00:05:57 »

    Oscypek smażony


    Składniki:
    - 1 duży oscypek 
    - 3 łyżki oleju
    - konfitury z żurawiny

    Przygotowanie:
    Oscypek pokroić w plastry grubości 0,7 cm. Patelnię do grillowania posmarować lekko olejem. Oscypek smażymy z obu stron. Podawać z żurawiną (smakuje też z dżemem z owoców leśnych) i ze świeżym pieczywem np. bagietką.


    Oscypek można również przygotować na grillu.Polecam super dobre Śmiech


 


Zapisane

Jolka
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #9 : 05-05-2012 07:05:51 »

Przypomnialo mi sie jak mama moja czasami robila jak w domu zostal kawalek
juz nie swiezego chleba. Otoz robila ciasto na nalesniki zamaczala kromki chleba
w tym ciescie i smazyla na tluszczu na patelni chwile dla zarumienienia sie. Pychota Uśmiech
Do tego mozna podac kawalek n.p miesa co nam zostal w lodowce i podwieczorek gotowy.

Smacznego Uśmiech

Zapisane
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #10 : 05-05-2012 08:05:46 »

Czesto smazymy tradycyjna jajecznice z boczkiem ale jak usmazymy plasterki boczku
to zamiast jajecznicy mozna wczesniej ugotowac jajka na twardo, obrac, przekroic na pol
i usmazyc do zarumienienia sie wraz z tym boczkiem.
Do tego moze akurat przydac sie kromka powyzszego chleba zapiekanego w ciescie nalesnikowym.

Miam Uśmiech miam Uśmiech

Zapisane
Nomada29
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +4/-0
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2011/01/01
Wiadomości: 136



« Odpowiedz #11 : 05-05-2012 11:05:05 »

Widzisz mikiwiki ja znam inny sposób na czerstwiejszy chlebek...wybijam od 3 do 4 jajek roztrzepuję je w głębszym naczyniu przy okazji solę i dodaję z 2 ząbki czosnku z praski i maczam w tym roztworku jajecznym chlebek...wychodzi zabujczo świetny...Ps...Jeżeli ktoś nie lubi czosnku to polecam dodać 2 duże łyżki śmietany do tych jaj i roztrzepać oraz dodać świeży szczypior...pychotka...Śmiech Śmiech...Smacznego...

Zapisane

nomada Uśmiech
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #12 : 05-05-2012 16:05:02 »

nomada29 dzieki za inny tips co do chleba Uśmiech tak latwo a smacznie mozna to wykonac Uśmiech

Zapisane
A_nia
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +3/-0
Offline Offline

Płeć: Kobieta
Debiut: 2008/09/29
Wiadomości: 400


Music Was My First Love......


« Odpowiedz #13 : 06-05-2012 11:05:38 »

Skoro było coś "od noża" to teraz pora na deser:)
 
SHREK Uśmiech

Ciasto bardzo efektowne a zarazem lekkie i niezbyt słodkie. Doskonale nadaje się przyjęcia.

Składniki:

Biszkopt:
* 5 jaj
* 5 łyżek cukru
* 5 łyżek mąki pszennej
* 2 łyżki mąki ziemniaczanej
* 1 łyżeczka proszku do pieczenia
* 2 łyżki oleju
* kilka kropel wybranego aromatu do ciast

Masa Shrek'a I:
* Duża butelka Pysia zielonego (kiwi+jabłko+banan)
* 3 budynie śmietankowe (lub 2 duże)

Masa Shrek'a II:
* 400 mln śmietanki deserowej 30%
* 1 galaretka agrestowa lub kiwi
Oraz
* 2 paczki delicji
* 2 galaretki agrestowe lub kiwi
Do dzieła!!!

Biszkopt: Białka jajek ubić na sztywną pianę, pod koniec dodając cukier, wymieszać z żółtkami, aromatem (ja dałam cytrynowy) i olejem. Następnie małymi porcjami dodawać mąkę i cały czas mieszać. Biszkopt piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180' przez 25-30minut.
Masa Shrek'a I: Budynie rozpuścić w 1,5 szklanki napoju. Resztę Pysia zagotować. Dodać budynie i jeszcze raz zagotować. Gorącą masę rozprowadzić na wystudzonym biszkopcie. Na przestudzonej masie ułożyć Delicje.
Masa Shrek'a II 1 galaretkę rozpuścić w 3/4 szklanki gorącej wody. Pozostawić do lekkiego stężenia. Ubić śmietanę. Pod koniec powoli wlewać galaretkę i ubijać. 2 galaretki rozpuścić w 800ml gorącej wody i pozostawić aby lekko stężały. Następnie wylać na masę.
Placek wstawić do lodówki lub trzymać w chłodnym miejscu.



   

Smacznego !!!!!!!!!!

« Ostatnia zmiana: 06-05-2012 23:05:20 wysłane przez A_nia » Zapisane
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #14 : 06-05-2012 22:05:11 »

A_nia Uśmiech Twoje ciasto wyglada wprost rewelacyjnie Uśmiech taki pomysl z tymi delicjami Uśmiech
ale by sie skosztowalo kawalek Uśmiech
Dzieki za przepis Uśmiech

Zapisane
Gorgona
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +7/-0
Offline Offline

Płeć: Kobieta
Debiut: 2009/09/04
Wiadomości: 262



« Odpowiedz #15 : 10-05-2012 15:05:30 »

   Galaretka
Próbowaliście zrobić sami galaretkę?
Smakuje jak wedlowskie delicje....Uśmiech
Składniki na 5 galaretek
-350 ml świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy
-3 łyżeczki żelatyny
-50 g cukru (można dać więcej, mniej
-otarta skórka z 1 pomarańczy
-wiórki z gorzkiej czekolady
Sok z pomarańczy zagotować z cukrem i otartą skórką, mieszając, zdjąć z palnika natychmiast po rozpuszczeniu się cukru. Do gorącego soku wsypać żelatynę i dokładnie wymieszać do rozpuszczenia. Nalać do foremek. Ostudzić i schłodzić do stężenia. Można podawać ze startymi wiórkami czekolady.                     
  Smacznego  !  UśmiechUśmiech

Zapisane
Nomada29
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +4/-0
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2011/01/01
Wiadomości: 136



« Odpowiedz #16 : 10-05-2012 16:05:18 »

Kokardki z boczkiem...Uśmiech lukłem sobie do przepisów mojej mamy co odziedziczyłem po niej...Uśmiech na naprawdę świetny i szybki obiadzik... Śmiech
   
Kokardki z boczkiem... Uśmiech

Składniki na 3 porcje:
 - 20 dag makaronu świderki lub kokardki,
- 1 opakowanie mrożonki - warzywa do makaronu,
- 20 dag wędzonego boczku (wybierz jak najchudszy),
- 2-3 łyżki oleju,
- sól,
- świeżo mielony pieprz,
- szczypta mielonej ostrej papryki,
- 5 dag parmezanu

Przygotowanie:

 Makaron wsyp na posolony wrzątek, gotuj około 8 minut. Gdy będzie już gotowy, odcedź, starannie wymieszaj z 1 łyżką oleju. Aby nie wystygł, wstaw go do ciepłego piekarnika.  Boczek wędzony pokrój w kostkę i usmaż na łyżce oleju. Do podsmażonego boczku dodaj Warzywa do makaronu (bez rozmrażania), wlej 150 ml wody i duś przez 12-14 minut, do uzyskania ulubionej miękkości warzyw. Pod koniec duszenia dopraw solą i pieprzem, mieloną papryką, delikatnie wymieszaj.  Gorący makaron wymieszaj z warzywami. Przełóż do głębokiego talerza i posyp parmezanem startym na tarce o drobnych oczkach.

Życzę smacznego .... Uśmiech Śmiech  Proszę o podanie swoich spostrzeżeń smakowych...mi to na przykład bardzo smakuje... Uśmiech



* kokardki z boczkiem.....jpg (28.76 KB, 300x218 - wyświetlony 957 razy.)
Zapisane

nomada Uśmiech
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #17 : 10-05-2012 17:05:11 »

Gorgona nawet na mysl mi nie przyszlo aby samemu zrobic galaretke Uśmiech ciekawy pomysl na lato

Nomada Twoj przepis jest naprawde praktyczny i szybki.

Zamiast boczku uzywam n.p piersi z kurczaka pokrojone w kostki (lub poledwica)
przysmazam, dusze z pieczarkami i cebula, podlac na koniec smietana, dodac troche
przecieru pomidorowego, przyprawic do smaku ulubionymi przyprawami.
To jest najszybsze danie jakie mozna zrobic.
Pasuja: ziemniaki, ryz, makaron czy nawet i kasza.
Do tego mozna ugotowac mrozone warzywa i podac obok (szczegolnie zima)
kiedy brak jest swiezych warzyw lub kiedy sa drogie.
]Smacznego Uśmiech

« Ostatnia zmiana: 11-05-2012 11:05:20 wysłane przez mikiwiki » Zapisane
Mikiwiki
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +6/-1
Offline Offline

Debiut: 2009/10/20
Wiadomości: 302



« Odpowiedz #18 : 10-05-2012 18:05:13 »

Salatka ryzowa na zimno

Ugotowany ryz ostudzic (okolo gotowego ryzu 1 litr lub 1,5 litra ilosc w/g uznania )
Mieso z grilowanego kurczaka drobno pokrojone
3szt ogorek kiszony (utrzec na tarce)
Kukurydza z puszki (1szt)  (odcedzic sok)
Zielona pietruszka
Szczypiorek
Majonez (nie duzo)
Sol, pieprz, ciut vegety


Wymieszac wszystkie skladniki.
Gotowe do spozycia.
Smacznego Uśmiech

PS!!!  Siostra kiedys mnie nauczyla jak gotowac ryz : mianowicie wrzucic ryz
 do duzej ilosci osolonej wody i odcedzic na druszlaku jak bedzie miekki.
Zawsze gotowalam wczesniej ryz na zasadzie zeby woda w niego wsiakla.

« Ostatnia zmiana: 11-05-2012 19:05:58 wysłane przez mikiwiki » Zapisane
Robert_Lato
Forumowicz
**

Pomocna dłoń: +22/-0
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Debiut: 2005/09/02
Wiadomości: 956


Całość muzyki Dietera Bohlena, Thomasa Andersa, BBB, London Boys, Sandry


WWW
« Odpowiedz #19 : 10-05-2012 21:05:55 »

Shephard's Pie

Składniki na cztery osoby:

450 g mięsa mielonego
1/2 kg ziemniaków
250 ml gorącego bulionu drobiowego
2 łyżki stołowe oliwy
1 posiekana cebula
2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę
1 marchewka pokrojona w kosteczkę
3 pieczarki pokrojone drobno
3 łyżeczki przecieru pomidorowego lub pół puszki pomidorów z ziołami
1 łyżka musztardy
Mleko i masło do ziemniaków
Masło na wierzch


Przyprawy i zioła:

sól, pieprz, papryka ostra i słodka, bazylia, majeranek, lubczyk, pietruszka, zioła prowansalskie.
      
Przygotowanie:

Ugotuj ziemniaki (nie zapominając o osoleniu wody).

Pokrój warzywa a następnie wrzuć je do oliwy, pomieszaj, zmniejsz ogień na minimum i przykryj. Kiedy warzywa staną się miękkie wrzuć mięso po czym zwiększ ogień, wymieszaj mięso z warzywami, dodaj przyprawy i zioła. Smaż od czasu do czasu mieszając aż mięso będzie brązowe i sypkie (mniej więcej 15 minut).

W międzyczasie podgrzej bulion oraz rozmieszaj ze sobą przecier pomidorowy i musztardę.
Jak mięso będzie brązowe i sypkie zalej je wymieszanym przecierem pomidorowym z musztardą i wymieszaj
Dodaj bulion po czym zmniejsz ogień, pomieszaj wszystko jeszcze raz, przykryj i duś około 15 min. Zamieszaj od czasu do czasu. Dopraw do smaku.

Sprawdź ziemniaki - powinny być już miękkie, odcedź je i ubij - dodaj masło i mleko.
Puree powinno być bardzo delikatne i puszyste.

Włącz piekarnik na 180 stopni.

Przełóż mięso do naczynia żaroodpornego, wyrównaj, połóż na tym ziemniaki i wyrównaj tak by powstała jednolita warstwa.

Połóż na ziemniakach cienkie plasterki masła - dzięki temu wierzch będzie chrupiący i złocisty.

A teraz włóż naczynie do piekarnika na około 45 - 50 min.


Smacznego Uśmiech



* shepherds-pie.jpg (15.36 KB, 360x240 - wyświetlony 914 razy.)
« Ostatnia zmiana: 10-05-2012 21:05:08 wysłane przez Robert_Lato » Zapisane

Strony: [1] 2 3 4   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  
TOP80 na Facebooku
Porozmawiaj

TOP80 GG: 890


Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Power Play Tygodnia
Proponuje: NetManiak
Wykonawca: D.J. Ventura Mr. Backer
Tytuł: Blancanieves = I'll Change The Tale For You
Rok: 1984
Słuchaj Radia TOP80
Radio TOP80 - gra PiloNet
Valerie Dore - The Night (Remix)
0 (100) słuchaczy
Valerie Dore
Italy 1984
Poprzednio graliśmy...
Twoje ulubione...
Program Radia TOP80
00:00
ZOSTAŃ DJ-EM!
PiloNet
16:00
Z Muzycznej Szafy
PiloNet
17:00
Live Mix
DjPawel
19:00
Rozgrzewka Przed Lista NG
GrzegorzN
Zamów Piosenkę
Teraz i Ty możesz zagrać w radio!
Wpisz poniżej fragment tytułu/wykonawcy utworu, który chciałbyś zaprezentować innym:
System inteligentnie podpowie piosenki, nawet jeśli zrobisz literówki.
Wypróbuj, zobacz jak łatwo teraz znaleźć utwór co do którego nazwy i pisowni nie byłeś pewien.
Jeśli Ci się spodoba, podziel się wrażeniami z innymi i zaproś do wspólnej zabawy :)